Iseki : kwaliteit, betrouwbaarheid en diversiteit


 

Winning by performance !  

Iseki is met een zeer uitgebreid programma aan grasmaaiers, zitmaaiers en compacttrekkers een belangrijk merk voor de professionele gebruiker. De producten van Iseki onderscheiden zich door een hoog kwaliteitsniveau en het gebruik van innovatieve technologie.

Iseki ontwikkelt en produceert in eigen beheer vrijwel de gehele machine zoals de motoren, versnellingsbakken, hydrostaatsystemen en voorassen. De Iseki machines voldoen aan de hoogste kwaliteit.

Daarnaast is Iseki één van de weinige fabrikanten die een groot aantal accessoires ontwikkelt en fabriceert. Iseki bouwt in eigen beheer fronthefinrichtingen, voorladers, cabines, maaidekken, opvangsystemen en kippers.

Iseki heeft de TH en TG serie voorzien van portaalassen. Samen met de dubbele hydraulische pompen zorgen deze voor hoog hefvermogen en een perfect rijgedrag. Dit betekent dat achter de Iseki trekkers grotere en bredere werktuigen kunnen, waardoor de productiviteit enorm toeneemt.

Iseki bestaat al meer dan 80 jaar en de Iseki producten worden meer dan 35 jaar succesvol verkocht op de Europese markt. Een resultaat van jarenlange ervaring met productie, verkoop en service van kwalitatief hoogstaande producten.

Iseki kenmerkt zich door de toepassing van moderne technieken zoals het Iseki ILS hydrostaat systeem (maakt van het rijpedaal ook een gaspedaal), het Power Shuttle systeem en het Power Shift systeem (schakelen zonder te koppelen). Moderne hydraulieksystemen zijn toegepast voor de bediening van de stuurventielen met elektrische omschakelventielen in een joystick bediening.

Iseki neemt ook de belasting van het milieu zeer ernstig. De motoren van Iseki hebben korte voorgloeitijden en lage uitstoot van roetdelen. Het Iseki ILS hydrostaat systeem draagt bij aan de verlaging van het brandstofverbruik en het geluidsniveau. Gebruik van asbestvrije rem- en koppelingsvoeringen. Mogelijkheid tot inbouw van roetfilter of katalysator. Kortom voor milieuvriendelijke machines moet u bij Iseki zijn.

 

 
LOGO ISEKI